Adótanácsadás

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki vállalkozásából elengedhetetlen a profiljához legmegfelelőbb adózási forma kiválasztása.

A jogszabályok változásának folyamatos nyomon követése által naprakész tanácsokkal segítjük ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink:

Vállalkozás indítása előtti tanácsadás:  többször találkoztunk már olyan esetekkel, amikor nem megfelelően került kiválasztásra a vállalkozási forma, az adózási mód vagy az ügyvezető jogviszonya. Ezek többletköltséget okozhatnak a vállalkozónak és utólag már csak nehezen változtathatók.

Amennyiben Ön vállalkozás indítása előtt áll, javasoljuk, hogy vegyen részt egy személyes konzultáción, ahol segítünk kiválasztani az optimális megoldást és válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

Javaslattétel költséghatékony gazdálkodásra már működő vállalkozások esetében is. A gyakran változó jogszabályi környezet következtében elképzelhető, hogy a választott adózási forma már nem a legköltséghatékonyabb a cége számára. Már meglévő és leendő ügyfeleink számára is segítséget nyújtunk, hogy  ki tudják használni az egyes adózási formákban rejlő lehetőségeket.

Amennyiben nem elégedett könyvelőjével, nem kell megvárni az év végét, könnyedén és fennakadások nélkül válthat könyvelőt év közben is. Minél tovább vár, annál nagyobb kockázatot vállal, és annál nagyobb az esélye egy esetleges bírságnak is.

Gyakran hallani, hogy a cégvezetők könyvelők miatt panaszkodnak. Van, aki a határidőket nem tartja be, sokan pontatlanul készítik el a beszámolókat. Olyan könyvelőkkel is találkozni, akik elvégzik ugyan feladataikat, de nem fordítanak kellő figyelmet az adóterhek csökkentésére.

További szolgáltatásaink

Válassza ki, mire van szükséges és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Fő profilunk könyvelés és pénzügyi tanácsadás,
pályázatkészítés, biztosítások kiajánlása és kötése.
Elérhetőségek
Partnereink
2023 © AB-LF Controlling 2020 Kft.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram