Pályázati lehetőségek

Az egyik legdinamikusabban fejlődő divíziónk a pályázatírás és tanácsadási feladatok. Fő tevékenységünk a komplex könyvelés és adótanácsadás ebből a szakmai ágból fejlesszük tovább pályázati szolgáltatást, amely magában foglalja a pályázati előkészítési szakaszt, pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet és a számos esetben problémát okozó önerő finanszírozására kínált megoldásokat is. A pénzügyi, számviteli és adózási felkészültségünk rendkívül nagy hátteret biztosít a projektek pénzügyi, finanszírozási terveinek valamint megvalósításának végrehajtásában. Adózási és finanszírozási oldalról nyújtunk segítséget üzleti tervek elkészítésében.
Ügyfeleink között elsősorban a fejlődni vágyó KKV szektor és az agrárium képviselői, valamint magánszemélyek találhatóak, de kisebb létszámban közép-, és nagyvállalati szereplőkkel, non-profit szervezetekkel is dolgozunk. A jövőben megkívánjuk célozni a költségvetési szektort, amelyhez tanulmányokat folytatunk főként speciális projektmenedzsmenti, közbeszerzési oldalról. Cégünk eredményességének biztosítéka a csapatunk, kollégáink sok éves tapasztalata, dinamizmusa és megoldás orientáltsága.
Az EU-s pályázatok és a projektmenedzsment szakértője, valamint már közel 50 sikeres uniós és hazai forrású pályázati projekt sikeres elnyerésében és lehívásában vett részt, főként agrár területen működő vállalkozások számára. Szakmai hitvallása a precíz, ám lendületes ügymenet, ahol minden óramű pontossággal illeszkedik.
 

  • Előminősítési szolgáltatásunkkal rengeteget spórolhat és biztos lehet abban, hogy melyik az Önnek való pályázat! Szolgáltatásunk teljesen ingyenes! Önnek csak el kell mondania, hogy mit szeretne megvalósítani, a többit pedig teljes mértékben ránk bízhatja.
  • Még nem biztos, hogy pályázni szeretne? Vegye igénybe pályázati tanácsadás szolgáltatásunkat, ahol minden részletet megtudhat az Ön számára megfelelő pályázatokról. Megvalósíthatósági tanulmányok elkészítésében is rendelkezésére állunk.
  • Jelenleg nincs Önnek megfelelő pályázat, de nem akar lemaradni a támogatásról? Feltérképezzük mire lenne szüksége és azonnal tájékoztatjuk az új pályázatokról. Így nem kell a mindennapjait pályázatok felkutatásával töltenie, mégis azonnal értesül a támogatási lehetőségekről.
  • Saját kapcsolattartója maximálisan figyel Önre az egész folyamat alatt!
  • Manapság nagyon nehéz megbízható kivitelezőket találni. Válasszon kivitelező partnereink közül! Ügyfelünkként garantáltan megbízható, kiválóan dolgozó szakemberek közül választhat.
  • A támogatás elnyerése után sem engedjük el a kezét! Igény szerint a teljes fenntartási időszak alatt segítünk az adminisztrációban és a helyszíni ellenőrzéseken, így Ön teljesen a megvalósításra koncentrálhat.
  • Amennyiben az Ön tervére nincs pályázat, segítünk megtalálni a legideálisabb paraméterekkel rendelkező hitelt és akár teljesen le is bonyolítjuk az ügyletet. Mindig van remény, ne mondjon le a terveiről!

Jelenleg elérhető pályázatok

Pályázati hírek

További szolgáltatásaink

Válassza ki, mire van szükséges és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Fő profilunk könyvelés és pénzügyi tanácsadás,
pályázatkészítés, biztosítások kiajánlása és kötése.
Elérhetőségek
Partnereink
2023 © AB-LF Controlling 2020 Kft.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram