Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Cégünk az AB-LF Controlling Pénzügyi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szolgáltatásait!
Tevékenységünket 2011. évben kezdtük egyéni vállalkozás formájában, a megnövekedett ügyfélkör következtében 2020 évben a vállalkozás mellé alapítottunk egy Kft.-t.

Fő profilunk könyvelés és pénzügyi tanácsadás, pályázatkészítés, biztosítások kiajánlása és kötése. Adó, pénzügyek, könyvelés, kontrolling, cégalapítás, adóoptimalizálás, bér és társadalombiztosítás, munkaügyi feladatok teljes ellátása. Ezenfelül átfogó vállalkozásmenedzsment, gazdasági és pénzügyi, befektetési tanácsadás területén is segítséget nyújtunk partnereink részére. Az összetettebb adózási, számviteli, biztosítási, befektetési és beruházási döntéseit kvalifikált szakértő gárdánkkal (adótanácsadó, könyvvizsgáló, jogászok, pályázatíró, biztosítási szakértő) mindezt egy helyen eltudja intézni. Biztosítási tevékenységünket a magánszemélyek, vállalatok, személyi-, felelősség, vagyon (ingatlan, gépjármű, növénybiztosítás), egészség és nyugdíj takarékossági, megkeressük az ügyfél számára a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb biztosítást.

Eddig főként mezőgazdasági tevékenységet segítő gép- és eszköz beszerzést célzó és ingatlan fejlesztési és energia hatékonysági pályázatokat írtunk sikeresen. Jelenleg Precíziós gépfejlesztési és öntözésfejlesztési pályázatokat készítünk, melyben segítséget nyújtunk az öt éves fenntartási időszakban teljesítendő üzemszintű digitalizációs terv elkészítéséhez. A gazdálkodók részére vállalunk gazdálkodási napló vezetését valamint Agrárkörnyezetgazdálkodási pályázatok jelentési kötelezettségeinek teljesítését.

Egy gazdálkodó egy helyen elintézheti könyvelési, hitelezési, biztosítási, pályázatkészítési és mezőgazdasági tevékenységével kapcsolatos kötelezettségeit.

Célunk a 2021-2027-es pályázati ciklusban megcélozzuk az ipari termelő, kereskedelmi és szolgáltató gazdálkodók részére kiírt pályázatok készítését.   

Fő feladatunknak tekintjük a kis – és középvállalkozások finanszírozási feltételeinek javítását, a felhasználható források felkutatását, fejlesztések és beruházások pénzügyi megvalósításának megtervezését, levezénylését, pénzügyi nyomon követését, lejelentését.

Naponta jelennek meg különböző pályázati kiírások, egyre több a pályázatot kiíró szervezet, intézmény, egyre több a támogatott cél és célcsoport. Mi abban segítünk, hogy több száz forrásból válogatjuk, gyűjtjük az információkat, amelyeket ügyfeleink elvárásainak megfelelően juttattunk el számukra.

Folyamatosan nyomon követjük az Európai Unióban, illetve Magyarországon rendelkezésre álló lehetőségeket annak érdekében, hogy partnereinket friss információkkal láthassuk el.  Biztos kézzel segítjük partnereinket, hogy olyan forrásokat tegyünk elérhetővé számukra, amelyek hosszútávon biztosítják a sikeres működést, és lehetővé teszik a piaci pozíció javítását, a folyamatos és fenntartható növekedést.

A pályázatkészítés speciális ismereteket (közgazdasági, pénzügyi, mérnöki, stb.), a pályázati kiírások és útmutatók alapos ismeretét, precizitást és végül, de nem utolsósorban „írói vénát” (elképzelés bemutatási képességet) igényel.

Elbíráláskor alapelv, hogy csak megfelelően kidolgozott, és minden előírt mellékletet és számítást tartalmazó pályázatot javasolnak támogatásra.

További szolgáltatásaink

Válassza ki, mire van szükséges és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Fő profilunk könyvelés és pénzügyi tanácsadás,
pályázatkészítés, biztosítások kiajánlása és kötése.
Elérhetőségek
Partnereink
2023 © AB-LF Controlling 2020 Kft.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram