Társaság alapítás

Miért van szükség cégalapítás előtti tanácsadásra?

Eredményes működés

A cég első üzleti évének eredményességét nagyban befolyásolja az induláskori jogi forma, adózási mód megfelelő kiválasztása. Egy profitábilis cégnek fontos jó előre látni a kezdeti indulási és működési költségeket, valamint várható bevételt is.

Tervezhetőség, költséghatékonyság

A cégalapítást megelőző adótervezés eredményeként tudni fogod, hogy pénzügyileg érdemes-e foglalkozni az adott tevékenységgel.

A körültekintő előkészület segítségével elkerülheted a cég működőképességét veszélyeztető kiadásokat. Pontos adatok ismeretében tervezhetővé, ütemezhetővé válnak a jövőbeni lépések.

Jogszabályi megfelelés

A tanácsadást követően azt is tudni fogod, hogy a törvényi megfeleléshez milyen kötelező intézkedéseket kell tenni a cégalapítás során, illetve, hogy milyen bejelentési kötelezettségek állnak fenn.

Miben tudunk Téged segíteni a tanácsadás során?

  • Az üzleti ötletedhez szükséges/ajánlott vállalkozási forma kiválasztásában.
  • A várható költségek előrejelzésében (alapítási költségek, adó, járulékok).

Amennyiben velünk kötsz szerződést a céggel kapcsolatos könyvviteli szolgáltatásokra, úgy ez a szolgáltatásunk számodra havi egy alkalommal DÍJMENTES.

Szolgáltatásunkat anyagi felelősségvállalással látjuk el, aminek hátterét könyvelői felelősségbiztosításunk teremti meg.

A tanácsadásban regisztrált adótanácsadó, mérlegképes könyvelő nyújt Neked szakszerű segítséget.

További szolgáltatásaink

Válassza ki, mire van szükséges és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Fő profilunk könyvelés és pénzügyi tanácsadás,
pályázatkészítés, biztosítások kiajánlása és kötése.
Elérhetőségek
Partnereink
2023 © AB-LF Controlling 2020 Kft.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram